Praktijk voor Hypnotherapie.

 

Objectieve ervaringen van mijn clienten:

1. Elise, mijn hypnotherapeut, kende ik vanuit een andere situatie en ik adviseerde  mijn oudste zus om eens te gaan praten met Elise. Ik wist dat zij niet lekker in haar vel zat. Mijn zus is toen gestart met hypnotherapie en ondanks dat we daar niet over praatten, zag ik een positieve verandering bij haar. Mijn behoefte om ook met Elise te praten werd steeds groter.

Zo begon mijn eigen proces. Wat ik heel prettig vond is dat hypnotherapie niet bestaat uit praten over je problemen maar ze ervaren. Dit is spannend, maar was voor mij nodig.

Eén van de belangrijkste dingen is dat hypnotherapie me opnieuw kennis liet maken met mijn lijf. Welke emotie zit waar, hoe voelt deze, etc. Elise had de rol van gids/begeleider. Niet zij had de antwoorden maar ik zelf.

Hypnotherapie heeft me vertrouwen in mezelf gegeven. Als ik kijk naar het heden, pluk ik hier nog iedere dag de vruchten van, ondanks dat ik nu ongeveer een jaar gestopt ben. Ik weet wat mijn grenzen zijn, hoe ik deze kan bewaken, maar vooral hoe mijn lijf me dit laat weten. Ik kan open staan voor nieuwe ervaringen, zoals het hebben van een eigen gezin.

zie ook het boek van Yvonne Meeuwsen: Helen van Seksueel misbruik.

 

2.Lieve Elise. dank je wel dat je me hebt "thuis"gebracht. ik heb in een isolement geleefd, aangezien ik mezelf niet was en kon zijn.

3. Ongeveer een half jaar geleden kwam ik voor de eerste keer bij jou. Ik voelde me een verloren ziel.. wist niet meer wie ik was, waar ik stond in het leven en wat ik moest doen om me weer beter en gelukkiger te gaan voelen.

Ik zat zo vast in mijn relatie, maar kon me ook niet voorstellen om deze relatie te beëindigen, bang om Bente te verliezen. Ik zat zo vastgeroest in mijn zijn.. Was mezelf volledig verloren. Ik ging maar door en door om vooral niet te hoeven nadenken of nog erger, actie te ondernemen. Dit heb ik lang vol gehouden.. veels te lang zie ik nu achteraf ook wel in. In deze fase ben ik ook meer gaan drinken.

De eerste keer dat ik bij je kwam wist ik meteen dat ik goed zat. Ik wist dit doordat mijn gevoel dit aan gaf. Ondanks dat ik je soms achter het behang kon plakken, omdat je “te ver” ging wist ik ook dat ik dit avontuur met jou moest aan gaan om weer bij mezelf te kunnen komen. Je hebt me door je ervaring, directheid, inzicht, en gave laten zien wat het beste was voor mij om te doen. Dit was mijn relatie beëindigen. Je hebt me laten zien om weer naar mezelf te kijken.

Het beëindigen van mijn relatie is de eerste stap geweest om weer eerlijk naar mezelf te kijken en om eerlijk en oprecht te zijn. Weer lief te zijn voor mezelf. Het begin om weer van mezelf te houden. Wat heb ik mezelf te kort gedaan in deze relatie. Dit neem ik mee, want dit gaat me nooit weer overkomen!!

Je hebt me geleerd om het verleden het verleden te laten zijn. Mijn oude gedachten zijn voorbij. Ik laat alle schuldgevoelens los, ik laat alle verdriet los, ik laat alle oude beperkingen los! Vanaf nu is het vooruit kijken en genieten van al het moois om me heen!!

Ik wil je enorm bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan. Ik denk Elise dat je me klaargestoomd hebt voor 2018. Dit wordt mijn jaar. Door de vele negatieve gedachten, mijn ongelukkige gevoel van mijn relatie, onzekerheid liep mijn hoofd letterlijk over.. Doordat de negatieve gedachten van mijn relatie nu aan het verdwijnen zijn, komt er weer ruimte in mijn hoofd. Ruimte voor mooie, gelukmakende, plezierige en vooral eerlijke, oprechte en pure momenten!! Ik ben volwassener geworden.

Doordat ik beter in mijn vel zit drink ik ook niet meer.. Tja verslavingen houden je weg van je ware zelf.

 

Je hebt mijn ogen ook geopend door de familie opstelling. Het was confronterend, verhelderend en oh zo duidelijk. Ongelofelijk dat een paar legopoppetjes zoveel kunnen laten zien. Tot op de dag van vandaag denk ik hieraan en helpt het me in positieve zin in. Vooral ook in mijn contact met mijn moeder.  

 

Lieve Elise dank je wel voor wie je bent. Je bent er voor mij geweest op het juiste moment 😊

4. Over een paar maanden ben ik klaar met mijn opleiding energetisch therapeut. op spiritueel gebied ben ik nog volop in ontwikkeling, ik blijf me verbazen over de mooie dingen die ik mee mag maken. met soms ook lastige dingen. Heel vaak denk ik dan, dit wil ik Elise vertellen....ze zou trots op me zijn. Het is immers geactiveerd door jou en daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor. Deze (gevoelige) jas past zoveel beter bij mij. Dank je wel lieve Elise.